Després del final de la vuitena i última temporada de la sèrie de televisió, molts seguidors han quedat descontents amb el desenllaç final i esperen que George R. R. Martin pugui oferir una nova versió.

Vuit temporades, 73 capítol i milions de seguidors arreu del món és el llegat de la sèrie ‘Joc de trons’, però els seguidors esperen ara, un nou final.  Les primeres temporades es basaven directament en les novel·les que va escriure George R. R. Martin, però el ritme de l’escriptor no era el mateix de David Benioff i Dan Weis, els creadors de la sèrie.

Un cop finalitzada la sèrie l’escriptor nordamericà anunciava al seu  blog personal ‘Not a Blog’, que continuarà escrivint nous llibres de la sèrie i espera publicar aviat ‘Vientos de invierno’ i ‘Sueño de primavera’. Haurem d’esperar com a mínim un any per llegir ‘Vientos de invierno’. Martin ha assegurar que espera visitar la World Science Fiction Convention de Nova Zelanda l’any vinent amb el llibre publicat.

Sobre el final de la sèrie assegura que les novel·les tindran un desenllaç diferents per què es tracta de dos mitjans molt diferents i alguns dels personatges que han mort a la sèrie continuen vius en els seus llibres.  L’autor assegura que  ‘fins i tot alguns personatges de les meves novel·les no han aparegut a la sèrie’.

A diferències de la sèrie, George R. R. Martin assenyala que ‘En els llibres sabrem que ha passat amb Jeyne Poole, Lady Stoneheart, Penny, Skahaz Shavepate, Arianne Martell,  Darkstar, Victarion Greyjoy, Ser Garlan el Galant, Aegon VI i els altres personatges grans i petits que els espectadors del xou mai han tingut oportunitat de conèixer.’’. Avança que les novel·les a més de dracs tindran  ‘També hi haurà unicorns… si és que els podem anomenar així…’.

George R. R. Martin també assenyala en el sue blog que ‘si els creadors de la sèrie tenien 6 capítols per explicar el final jo tindré com a mínim 3.000 pàgines’’ i afirma que ‘sí necessito afegir més pàgines o més històries no dubtaré a fer-ho’.

Sobre quin serà el millor desenllaç repte als lectors a discutir-ho a la xarxa ‘
‘Jo ho escric. Vosaltres ho llegiu, penseu sobre això i ja ho discutirem per Internet’.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here