L’autor de ‘La catedral  del mar’ publica el 29 d’agost ‘El pintor d’ànimes’

Penguin Random House ha anunciat la publicació de la nova novel·la a finals d’agost de forma simultània a España i Llatinoamèrica. La novel·la serà publicada en audiollibre i en català a l’editorial Rosa dels Vents i a Grijalbo en castellà.

‘El pintor d’ànimes’ segons ha destacat l’editorial en un comunicat  és un retrat dels inicis convulsos del segle XX a Barcelona i l’emocionant història d’Emma i Dalmau, dos lluitadors que han nascut en el bàndol dels perdedors però que pugnaran per trencar les cadenes que els impedeixen llaurar-se el seu propi destí.
Els protagonistes d’aquesta novel·la són un artista que immortalitza l’ànima d’aquells que pinta i una jove lluitadora que farà dels seus principis el motor essencial de la seva vida.

Falcones assegura que ‘’Sempre em va semblar una idea tremendament atractiva escriure sobre el modernisme que es va desenvolupar en aquesta Barcelona a cavall de dos segles, plantejant una trama que no se centrés en una obra concreta, sinó que oferís una visió de conjunt d’aquest esclat de màgia i creativitat”.

L’autor afegeix que  “Sabia de la tensió social viscuda en aquesta època, però el seu estudi m’ha portat a aprofundir en la situació injusta i angoixant que vivien les persones humils. Ostentació i misèria, un contrast irreconciliable que va finalitzar en tragèdia. En aquest món antagònic es mouen els protagonistes d’aquesta novel·la”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here