Es tracta d’una superproducció de vuit capítols basada en la popular novel·la.

Si els més de sis milions d’exemplars venuts de la novel·la amb traduccions a 30 idiomes són xifres destacables, també ho són les de la superproducció televisiva.  La sèrie basada en la novel·la ‘La catedral del mar’ d’Ildefonso Falcones que avui estrena TV3 ha comptat ambun repartiment de més de 150 actors, centenars de professionals i gairebé 4.000 figurants. El resultat és una molt bona adaptació i visió de la Barcelona medieval.

Sota la direcció de Jordi Frades i amb guió de Rodolf Sirera, Antonio Onetti i Sergio Barrejón, ‘La catedral del mar’ és una coproducció de TV3 i Diagonal TV amb la col·laboració de l’ICEC i la participació d’Antena 3.
Aitor Luna, Michelle Jenner, Silvia Abascal, Pablo Derqui i Daniel Grao i Josep Maria Pou encapçalen el repartiment de la sèrie de televisió.

El barri gòtic de Barcelona i l’interior de la basílica de Santa Maria del Mar són alguns dels escenaris importants de la sèrie que també s’ha rodat a Cardona, Sos del Rey Católico, Càceres, Toledo, Madrid i Segòvia.

Ildefonso Falcones publicava l’any 2006 a Grijalbo i La Rosa dels Vents L’església del mar/La càtedra del mar i ràpidament es va convertir en un dels llibres més venuts fins arribar a la xifra de més de sis milions d’exemplars venuts i publicacions a més de quaranta països.

La novel·la se centrava en la vida de l’Arnau, un serf de la terra que fuig dels abusos d’un senyor feudal i es refugia a Barcelona, on es converteix en ciutadà i, gràcies a això, en un home lliure. El jove Arnau treballa com a palafrener, bastaix, soldat i canvista.

La seva història estarà relacionada amb la contrucció de Sant Maria del Mar.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here