El divendres 31 d’agost L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la vuitena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2017 i juliol de 2018 i que han estat escrites o traduïdes al català. Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut més de 3.800 vots, la novel·la guanyadora.

Les cinc obres ( per ordre alfabètic)  més votades han estat:

‘El ferrocarril subterrani’ (Edcions del Periscopi) de Colson Whitehead

‘La fugitiva’ (Proa) de Blanca Busquets 

‘La novel·la de Sant Jordi’ (Amsterdam Llibres) de Màrius Serra 


‘Mare de llet i mel’ (Edicons 62) de Najat El Hachmi


‘Permagel’ (Club Editor) d’Eva Baltasar

El divendres 31 d’agost L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la vuitena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

ACTE DEL LLIURAMENT DEL PREMI A LA SETMANA DEL LIBRE EN CATALÀ

Eduard Màrquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Alejandro Palomas, Maria Carme Roca i Rafel Nadal han estat els guardonats en les anteriors edicions.

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels Llibres es realitzarà el dissabte 8 de setembre a les 20:30h a  l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i comptarà amb la presència de l’autor/a, personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here