Sortejades les tres novel·les de Societat Negra d’Andreu Martín

L’illa dels llibres ha sortejat tres novel·les signades per l’escriptor català.

Andreu Martín ha escrit possiblement la millor novel·la fins ara amb una història sobre l’existència de tríades, organitzacions mafioses xineses, a la Barcelona actual.
Amb la novel·la Societat Negra (La magrana/RBA) ha estat guardonat amb el V Premi Crims de Tinta

Els guanyadors són: Anna Mestres, Joan Bové i Manel Mas.

Aquestes han estat les respostes dels guanyadors.:

Anna Mestres: Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè des de molt petita que el segueixo, em vaig llegir tots els llibres del Flanagan i sempre el recomano! Com a lectora i com a mestra pels meus alumnes!!

Joan Bové:  Vull una novel·la de Societat Negra d’Andreu Martín perquè m’agradaria que formés part de la meva col·lecció de llibres, en especial, de novel·la negra.

Manel Mas: Vull una novela “Societat Negra” d’Andreu Martin, perquè m’encanta aquest autor… ja n’he llegit alguna (Joc de claus, El blues d’una sola rajola…), i crec que és un bon autor perquè el meu fill Àlbar s’aficioni a la bona literatura, escrita en català.