Sortegem 3 exemplars de La peculiar història de l’Ava Lavender

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Cruïlla sorteja 3 exemplars de la novel·la  La peculiar història de l’Ava Lavender de Leslye Walton.

Per participar en el sorteig  mira el booktrailer de la novel·la  i descobreix  de quin color és la ploma que apareix a les mans de la protagonista.
Les respostes a l’adreça de correu info@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig  Ava Lavender’.
Indica’ns també el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els tres exemplars de la novel·la.

Tens temps fins el dia 22 de juny de 2014!!!

Argument de la novel·la:
CobertaAvaL’Ava Lavender neix en un hospital de Seattle amb un tret que la ciència no havia vist encara. Neix amb ales, ales d’ocell. Fins aleshores, mai cap ésser humà no havia nascut amb el membre d’una au ni de cap altra bèstia, i tot i que el cas és del tot inusual, els metges tenen clara una cosa: no poden separar la nena de les ales. Una part no pot viure sense l’altra. I així creix l’Ava, amb dues ales d’ocell enganxades a l’esquena.

Des de la maduresa, l’Ava es proposa investigar les arrels de la seva família per descobrir i entendre qui és ella i d’on ve. El que troba són tres generacions de dones potents i alhora somiadores, singulars i màgiques, que sempre s’han deixat guiar per la follia de l’amor.
Aquest viatge fascinant a les arrels de la família de l’Ava Lavender, ens porta del centre d’Europa als Estats Units, de Nova York a Seattle, i té com a teló de fons els grans esdeveniments del segle XX: les migracions cap al Nou Món, la Primera i la Segona Guerra Mundial, el Vietnam, etc.

El dolor i la passió de l’amor conviuen en aquesta hipnòtica saga generacional, que ens explica la peculiar història de l’Ava Lavender, la nena que neix amb ales d’ocell i que lluita per ser una nena normal. Realisme màgic i prosa lírica en estat pur