Maeva recupera les novel·les de l’escriptora britànica Ann Cleeves

Les novel·les protagonitzades per Vera Stanhope s’han publicat en una vintena de països i fins i tot compta amb una sèrie de televisió.

Ann Cleeves, Whitley Bay, Britain - Mar 2008

Ann Cleeves és un nom desconegut a a casa nostra però les seves novel·les han aconseguit xifres de vendes superiors al milió d’exemplars i traduccions a una  vintena d’idiomes que compta amb força èxit a països com Anglaterra, Alemanya i Noruega.
Ara l’editorial Maeva edita  en castellà el primer títol de la sèrie Una trampa para cuervos, que Cleeves va publicar l’any 1.999.

ann Cleaves Un trampa para cuervosAnn Cleeves  va començar a escriure quan ella i el seu marit, de professió guardaboscos  es van instal·lar a  la reserva natural de l’illa Hilbre, un lloc inhòspit. on  no hi havia aigua ni electricitat i que  davant d’aquests inconvenients, va decidir començar una sèrie de novel·les negres protagonitzades pel naturalista George Palmerjones.
Amb el temps l’escriptora britànica ha publicat més d’una vintena de títols  i premiada amb guardons com el Gold Dagger 2006 o formar part del Specsavers Crime Thriller Awards al costat de noms com Agatha Christie o Arthur Conan Doyle.

Una trampa para cuervos és la primera novel·la protagonitzada per la inspectora Vera Stanhope que comença amb l’arribada de la biòloga Rachel Lambert arriba als Peninos del Nord, un paisatge entre Anglaterra i Escòcia, per liderar un projecte mediambiental, juntament amb Anne, una botànica local, i Grace, una zoòloga a la qual no coneix.
En arribar al seu refugi, Rachel es troba el cadàver d’una vella amiga que, aparentment, s’ha suïcidat; però de seguida comença a sospitar que algú l’ha matat. Després d’una altra mort inexplicable, la inspectora Vera Stanhope, una dona madura que no sempre utilitza els mètodes més ortodoxos, apareix en escena.