La Setmana 2016 estrenarà nous mòduls que s’integren a l’estètica del mercat de Santa Caterina.

34a edició La Setmana1b

La 34ª edició de La Setmana del Llibre en català presenta importants novetats amb un nou diseny dels mòduls on hi serán presents les llibreries i editorials. El nombre d’expositors creix en un 28% respecte l’any anterior.

L’avinguda de la Catedral de Barcelona serà un any més l’escenari escollit per la celebració de La Setmana del 2 a l’11 de setembre.

El fet de canviar les casetes de La Setmana permet, segons l’organització ‘créixer en nombre d’expositors i rendibilitzar al màxim l’espai disponible, però el més important és que permet que el passeig per La Setmana sigui més còmode i relaxat’.

A més el nou disseny, també, està preparat per a les possibles inclemències del temps: escenaris coberts amb teulades i tendals al llarg de tot el recorregut que han de permetre gaudir de totes les activitats i passejar tranquil·lament faci sol o plogui.

Els lectors que visitin La Setmana trobaran, 133 segells editorials, 15 llibreries i 2 institucions. Un total de 150 expositors. L’any 2015 els expositors participants van ser 117.

Joan Sala, Director de Comanegra estrena càrrec com a president de La Setmana amb el repte de ‘consolidar definitivament La Setmana com un dels esdeveniments culturals més grans del nostre país, una fira del llibre en català’ i ‘aconseguir la màxima difusió per tal que el lector s’apropi a l’oferta de llibres en català més gran de la història.’

En aquesta edició de La Setmana, el Premi Trajectòria celebrarà el 20è aniversari. Per tal de celebrar aquest aniversari, s’està preparant un acte molt especial i es dotarà el Premi amb una obra especial i singular d’un reconegut artista català. El nom del guardonat/da amb el Premi Trajectòria 2016 i l’autor de l’obra del Premi es faran públics a mitjans del mes de juliol.

L’Illa dels Llibres participarà un any més en els actes de la La Setmana del Llibre en Català.