Salvador Macip i Sebastià Roig mostren els seus ‘Ullals’.


Ullals és la novel·la guanyadora de la darrera edició del Premi Joaquim Ruyra de Literatura juvenil. La novel·la l’han escrita Salvador Macip i Sebastià Roig.

Inspirada en un cas real arran de la notícia publicada l’any 2006 en alguns mitjans de comunicació sobre uns presumptes maltractaments patits per uns nois estrangers en un reformatori de característiques molt especials, situat a l’Alt Empordà, Ullals (La Galera) ens ofereix una  història de misteri i terror

El Vicent, un adolescent de classe alta, acostumat a fer el que vol, és internat en un campament exclusiu famós entre l’elit, pel seu èxit en reeducació de joves conflictius. En Vicent comprova ben aviat els seus mètodes. A poc a poc s’haurà d’anar adaptant a un món malsà de disciplina cruel i extrema. Però en Vicent veurà que tot això no és, ni de bon tros, el pitjor que li pot passar. Aviat tindrà noticíes d’unes misterioses criatures, salvatges i assassines, que assetgen les instal·lacions.

Segona novel·la a quatre mans de Salvador Macip i Sebastià Roig.
Salvador Macip és científic i escriptor. Actualment és professor de Mecanismes de Mort Cel·lular a la Universitat de Leicester, al Regne Unit, on dirigeix un laboratori on segueix investigant les bases moleculars del càncer i l’envelliment. És autor Les grans epidèmies modernes,  Immortals, sans i perfectes i El joc de Déu. Amb Sebastià Roig ha publicat Mugrons de titani.
Sebastià Roig és periodista i escriptor català i ha col·laborat i col·labora en diversos mitjans de comunicació catalans. Ha publicat també entre d’altres obres;  El cogombre sideral i  El pla del Doctor Bataverda  

1 COMENTARI

Comments are closed.