Plaza&Janés publica la novel·la que la reina del suspens va escriure abans de morir

Autora de més d’una cinquantena de novel·les de suspens, Mary Higgins Clark va vendre més 100 milions d’exemplars de les seves obres convertint-se en una autora de best-sellers.

Mary Higgins Clark va morir el 31 de gener als 92 anys i abans de la seva mort ja havia escrit ‘No llores por un beso’ que ara publica en castellà l’editorial Plaza&Janés. L’editorial assegura que malgrat la seva edat, l’escriptora nord-americana continuava escrivint sense afectar en absolut al seu ritme de publicació editorial de dues noves novel·les per any.

Michael Korda, editor cap de Simon & Schuster, la seva editorial americana, afirmava després de la mort de l’escriptora  «Era única. Ningú connectava tant amb els seus lectors com ho va fer Mary; els entenia com si anessin membres de la seva pròpia família. Sempre va estar absolutament segura del que volien llegir —i, potser més important, del que no volien llegir— i així i tot se les va arreglar per a sorprendre’ls amb cada llibre. Era la reina del suspens.»

La novel·la ‘No llores por un beso’ està protagonitzada per la periodista Gina Kane, Rep un correu electrònic d’una tal «CRyan» descrivint la «terrible experiència» que va viure mentre treballava en la famosa cadena de notícies REL News. «I no em va passar només a mi», afirma. Gina intenta posar-se en contacte amb Ryan, però, quan aquesta no respon als seus missatges, descobreix que la jove ha mort en un tràgic (i estrany) accident.

Michael Carter, un advocat que treballa per a REL News, es troba en una situació molt incòmoda: diverses empleades han patit  assetjament sexual per part del presentador estrella de la cadena, i ara Carter ha de comprar el seu silenci. És una estratègia arriscada, però, si juga bé les seves cartes, podria acabar fent-se ric.

Amb la data de sortida a Borsa de l’empresa cada vegada més a prop, els intents de Carter d’impedir que l’escàndol es faci públic són només comparables a la fèrria determinació de Gina Kane d’aconseguir que tot surti a la llum. No obstant això, després de l’aparició de noves víctimes, no trigarà a adonar-se que algú està disposat a gairebé qualsevol cosa per a mantenir la veritat en les ombres…

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here