Enguany s’han presentat 22 originals al Premi Carlemany.

Selena Soro debuta amb ‘ Misteris de la boira’. És periodista i ha treballat sis anys a la redacció del diari Ara.

El guardó està convocat pel Govern d’Andorra i Grup 62 a través de Columna Edicions.

Selena Soro va néixer el 1991 a Barcelona i va viure entre muntanyes i sense televisió fins als 15 anys, amb dues mares i una germana. A Sort (Pallars Sobirà), una professora li va encarregar un conte, i el relat Un mar de boira es va convertir anys després en la llavor de Misteris de la boira, la seva primera novel·la.

‘Misteris de la boira’ que publicarà al maig l’editorial Columna està ambientada a  la Terra Fosca on està prohibit estimar. L’Ordre Ministerial ha robat el temps de les persones i ha omplert el món de por. Només hi ha una petita esperança: una noia que la germandat dels Arbis va amagar a Mins, un poble ocult entre la boira, perquè algun dia pogués derrotar Kavega, el tirà misteriós de l’Ordre Ministerial. La Gala, reclosa a Mins fins als 13 anys, es veu obligada a prendre un camí diferent quan el govern l’atrapa i li ofereix un poder difícil de rebutjar.

El jurat encarregat de triar l’obra guanyadora està format per nou estudiants d’entre catorze i setze anys, alumnes dels tres sistemes educatius d’Andorra, que han llegit les obres sota la supervisió dels seus professors de literatura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here