El Premi Trajectòria des del 1997 es lliura anualment durant la celebració de La Setmana del Llibre en Català a un professional vinculat al món de la cultura catalana que hagi destacat en la seva divulgació.

Els guanyadors d’aquesta edició Margrit Lömker i Oriol Serrano de la distribuïdora Les Punxes han estat reconeguts pel seu compromís empresarial i personal amb el món del llibre.

Els membres del jurat van decidir atorgar Premi Trajectòria 2019 a Margrit Lomker i Oriol Serrano: “pels seus més de 50 anys de tasca enfront de la distribuïdora Les Punxes, modèlica per la seva innovació i compromís empresarial i personal amb el món del llibre, d’on són baula essencial.”

L’acte de lliurament se celebrarà el dijous 12 de setembre a 2/4 de 8 del vespre.

Altres guardonats amb el  Premi Trajectòria han estat el llibreter Guillem Terribas, Jaume Cabré la traductora Anna Casassas, Pep Albanell, Lluís Permanyer, Joaquim Carbó, Maria Barbal, Isabel-Clara Simó, Josep Palau i Fabre, Quim Monzó, Emili Teixidor, Roser Capdevila, Josep M. Castellet,  Teresa Pàmies, Josep Vallverdú, M. Antònia Oliver, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Lluís Millà i Avel·lí Artís Gener “Tísner”, que va ser el primer guardonat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here