L'illa dels llibres

Margrit Lömker i Oriol Serrano de la distribuïdora Les Punxes rebran el 23è Premi Trajectòria

El Premi Trajectòria des del 1997 es lliura anualment durant la celebració de La Setmana del Llibre en Català a un professional vinculat al món de la cultura catalana que hagi destacat en la seva divulgació.

Els guanyadors d’aquesta edició Margrit Lömker i Oriol Serrano de la distribuïdora Les Punxes han estat reconeguts pel seu compromís empresarial i personal amb el món del llibre.

Els membres del jurat van decidir atorgar Premi Trajectòria 2019 a Margrit Lomker i Oriol Serrano: “pels seus més de 50 anys de tasca enfront de la distribuïdora Les Punxes, modèlica per la seva innovació i compromís empresarial i personal amb el món del llibre, d’on són baula essencial.”

L’acte de lliurament se celebrarà el dijous 12 de setembre a 2/4 de 8 del vespre.

Altres guardonats amb el  Premi Trajectòria han estat el llibreter Guillem Terribas, Jaume Cabré la traductora Anna Casassas, Pep Albanell, Lluís Permanyer, Joaquim Carbó, Maria Barbal, Isabel-Clara Simó, Josep Palau i Fabre, Quim Monzó, Emili Teixidor, Roser Capdevila, Josep M. Castellet,  Teresa Pàmies, Josep Vallverdú, M. Antònia Oliver, Miquel Martí i Pol, Josep Maria Espinàs, Lluís Millà i Avel·lí Artís Gener “Tísner”, que va ser el primer guardonat.

Exit mobile version