Planeta publicarà en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel·les, llibres de no ficció i còmics de les sèries de Netflix

‘La casa de papel’, ‘Élite’ i ‘La casa de las flores’ poden algunes de les sèries beneficiades d’aquest acord.

El grup Planeta serà qui gestionarà els drets internacionals de la publicació de tots els llibres que es publiquin´La previsió es que els primers títols arribin a la tardor d’aquest any.

Paco Ramos, vicepresidente de contingut orginal de Netflix ha destacat “Estem molt il·lusionats d’associar-nos amb Grup Planeta per ampliar l’abast i l’univers de ‘La casa de papel’, ‘Élite’ i ‘La casa de las flores’, tres de les nostres sèries en espanyol més universals. Són títols molt estimats entre el nostre públic i estem orgullosos que escriptors hispanoparlants s’inspirin en aquestes grans històries i personatges’.

Per la seva banda el director general de la Divisió de Llibres de Grup Planeta, Jesús Badenes ha assenyalat “Estem convençuts que els llibres seran un complement perfecte a les sèries”.  Assegura que  “En un món cada vegada més global, amb estrets vincles entre la publicació de llibres i els continguts audiovisuals, estem molt contents amb l’acord aconseguit amb Netflix i amb la possibilitat de publicar els llibres d’aquestes sèries que estan triomfant a nivell mundial”.

Planeta publicarà en castellà per a Espanya i Amèrica Llatina, novel·les, llibres de no ficció i còmics que ampliaran els universos narratius i creatius de les sèries de Netflix.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here