Del 6 al 15 de setembre torna La Setmana a l’avinguda de la Catedral de Barcelona amb un increment d’expositors i activitats.

Amb l’objectiu de promocionar la lectura i la venda de llibres en català, la Setmana augmenta l’oferta i el nombre d’expositors;  219 expositors, repartits en 62 mòduls; un 7,5% més d’expositors, en relació a l’edició del 2018.

La Setmana està organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana que torna a repetir escenari, l’avinguda de la Catedral de Barcelona i amplia amb d’altres escenaris com el COAC i al Casal del Metge.

S’han programat prop de 270 activitats, d’aquestes, 60 estan adreçades als més petits i 13 al públic jove. Les activitats es desenvoluparan en els 3 escenaris exteriors que es troben dins el recinte de La Setmana, a l’auditori del COAC i al Casal del Metge.

Durant la celebració de La Setmana es presentaran 260 novetats editorials, desenes de milers de títols de fons i 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat.

Entre les novetats que es presentaran destaquen La sarbatana, Isabel-Clara Simó (Alrevés), L’esqueix de carn, Philippe Lançon (Angle), Follem? Bel Olid (Bridge), Escapada rebel cap a la llibertat, William McLellan (Comanegra), Paraules que tu entendràs, Xavier Bosch (Columna), Sempre han parlat per nosaltres, Najat El Hachmi (Edicions 62), Les set vides d’un gat rus, Joan Daniel Bezsonof (L’Avenç), Un cor massa gran, Eider Rodriguez (Periscopi), L’esperit del temps, Martí Domínguez (Proa), La Martina va al cau, Guillem Terribas (Estrella Polar), L’abisme, Carla Gracia (Univers), Homenatge als caiguts, Albert Sanchez Piñol (Rosa dels Vents), Senyals i símbols, Vlasímir Nabókov (Godall), Jugar-s’hi la vida, Màrius Serra (Amsterdam Llibres)  i La noia que va viure dues vegades, David Lagercrantz (Columna)

DAVID LAGERCRANTZ I LA SÈRIE MILLENIUM CONVIDATS ESPECIALS

David Lagercrantz Fotografia Elena Blanco

David Lagercrantz presentarà La noia que va viure dues vegades, el darrer lliurament de la sèrie Millennium iniciada per Stieg Larsson. La presentació serà el dia 7 de setembre, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del COAC.
Després d’aconseguir més de 100 milions de lectors a tot el món, adaptacions cinematogràfiques i convertir-se en un fenomen literari, la sèrie creada per Stieg Larrson, autor de les tres primeres novel·les, finalitza amb el sisè i últim títol ‘La noia que va viure dues vegades’.  Les editorials Columna i Destino publicaran en català i castellà la novel·la el 28 d’agost.  Més de 50 països publicaran simultàniament la novel·la.  La nova novel·la barreja escàndols polítics i enigmes en les més altes esferes de poder.

LA RÀDIO, PROTAGONISTA DE LA SETMANA

Enguany les activitats tindran com a  nexe comú com: La Ràdio de La Setmana. Els escenaris es converteixen en un set de ràdio, amb una escenografia que simula un estudi radiofònic per fer entrevistes i un locutor que farà de fil conductor de les presentacions, fent-les així més àgils i dinàmiques.

23È PREMI TRAJECTÒRIA

El Premi Trajectòria des del 1997 es lliura anualment a un professional vinculat al món de la cultura catalana que hagi destacat en la seva divulgació.
Els guanyadors d’aquesta edició, Margrit Lömker i Oriol Serrano, han estat reconeguts pel seu compromís empresarial i personal amb el món del llibre.
Els membres del jurat van decidir atorgar Premi Trajectòria 2019 a Margrit Lomker i Oriol Serrano: “pels seus més de 50 anys de tasca enfront de la distribuïdora Les Punxes, modèlica per la seva innovació i compromís empresarial i personal amb el món del llibre, d’on són baula essència.

L’acte de lliurament se celebrarà el dijous 12 de setembre a 2/4 de 8 del vespre.

 

L’ILLA DELS LLIBRES A LA SETMANA DEL LLIBRE EN CATALÀ

L’Illa dels Llibres participarà un any més amb el lliurament de la novena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES el dissabte 14 de setembre a les 12.30h que enguany el rebrà Marta Orriols autor de

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here