La novel·la és un thriller protagonitzat per un monjo de Montserrat i una Mosso d’Esquadra.

Jaume Clotet s’ha imposat a les 37 obres presentades on han destacat dietaris, thrillers, novel·les històriques, de gènere fantàstic, narrativa memorialista i de caràcter intimista.
El jurat del Premi Josep Pla 2024 en la seva 56a edició l’han forma Laia Aguilar, Marc Artigau, Montse Barderi, Manuel Forcano i Glòria Gasch. La dotació del guardó és de 10.000 euros.  El 7 de febrer l’editorial Destino publicarà la novel·la.

La novel·la “La Germandat de l’Àngel Caigut” és un thriller actual amb elements històric amb un misteri que pot posar en risc els fonaments de l’Església catòlica. La narració s’inicia a Terra Santa l’any 1291 durant el setge d’Acre quan un grup de cavallers templers fugen i s’enduen el secret més ben guardat de la cristiandat. L’acció també transcorre a l’actualitat l’any 2021  en una batalla entre el bé i el mal que pot marcar el futur de la humanitat on entraran en joc una monjo de Montserrat i una mossa d’Esquadra.

L’autor ha confessat que “Suposo que avui m’he convertit en escriptor”, un cop ha rebut el Premi Josep Pla. Ha recordat que escriure és un acte molt important “però llegir ho és més.” Clotet és autor de les novel·les “Lliures o morts” coescrita amb David de Montserrat i “El càtar proscrit”, una novel·la històrica que va rebre el Premi Nèstor Luján.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here