El Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona acull avui dijous a les 20h l’acte d’ homenatge a l’escriptor Carlos Ruiz Zafón, coincidint amb el primer aniversari de la seva mort.

A l’acte hi participaran Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, Jose Creuheras, president del Grup Planeta, i  MariCarmen Bellver, vídua de l’escriptor. L’homenatge està plantejat com el tribut de la ciutat a un dels seus escriptors més estimats, que amb les seves obres ha  contribuït de manera destacada a la projecció de Barcelona al món.

A l’homenatge hi intervindran algunes persones molt properes a Ruiz Zafón, com els periodistes Josep Cuní, Sergi Dòria i Sergio Vila-Sanjuán, l’escriptor Eduardo Mendoza, l’agent literària Antonia Kerrigan i l’editor Emili Rosales, que recordaran la figura i l’obra de l’autor desaparegut. Durant l’homenatge sonaran algunes de les composicions musicals creades i interpretades per Ruiz Zafón i es projectaran dos peces audiovisuals: un recorregut per la Barcelona literària que va immortalitzar als seus llibres, i una selecció de testimonis d’alguns dels seus lectors

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here