Edicions del Periscopi publica el 27 de gener la nova novel·la de l’autor de Sueca.

L’any 1998, Manuel Baixauli debutava amb el recull de contes Espiral (Columna) I seguiría la seva trajectòria literaria amb Verso (Bromera, 2001),  L’home manuscrit (Proa/Moll, 2007), La cinquena planta, (Proa, 2014) I Ningú no ens espera, (Edicions del Periscopi, 2016).

Ara, Edicions del Periscopi anuncia a publicació de la novel·la ‘Ignot’ de Manuel Baixauli el 27 de gener de 2020. Amb aquesta obra, l’editorial catalana inicia la publicació de les novetats del 2020 amb un catàleg que comptarà també amb  ‘Aigua dolça’ de  l’escriptora nigeriana Akwaeke Emezi amb traducció d’Albert Torrescasana, ‘A l’horitzó’ de l’escriptor Hernán Díaz amb traducció de  Josefina Caball

Al març arribaran .’Atrapa la llebre’ de Lana Bastašić amb traducció de  Pau Sanchis I ‘QualityLand’ de Marc-Uwe Kling amb traducció de Ramon Farrés

’Ignot’ de Manuel Baixauli está protagonitzada per Mateu, un pintor en hores baixes, rep l’encàrrec d’il·lustrar els textos d’un escriptor ano­menat Crisòstom, accepta sense pensar-s’ho dues vegades. Però qui és, realment, Crisòstom? Per què no ha transcendit, la seva obra? A poc a poc, Mateu descobrirà un personatge humil però fascinant, un geni desconegut, i se submergirà en un món insòlit, ple de miralls i poblat per individus solitaris i esquius.

La novel·la de Baixauli segons apunta Edicions del Periscopi gira al voltant de la necessitat de crear, de les expectatives i de la frustració.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here