Planeta publicarà el 29 de març la novel·la “El ángel de la Ciudad”, una novel·la ambientada a Venècia

Torna el famós inspector Unai López de Ayala, més conegut com Kraken després de protagonitzar les novel·les “El silencio de la ciudad blanca”, “Los ritos del agua”, “Los señores del tiempo” i “El Libro Negro de las Horas”.

Eva García Sáenz de Urturi situa la novel·la a Venècia on un un esplèndid i decadent palazzo crema en una petita illa veneciana on se celebra una trobada de la Lliga de Llibreters Antiquaris. Els cossos dels convidats, tots coneguts de Kraken, no apareixen entre els enderrocs, i se sospita que la seva mare, Ítaca, va estar implicada en l’incendi que va succeir en idèntiques circumstàncies dècades enrere.
Mentrestant, a Vitòria, la inspectora Estíbaliz investiga un cas que pot tenir les claus de l’atracament que va posar fi a la vida del pare de Kraken. Però Unai és poc inclinat a tornar a la recerca en actiu i sent que ha de triar entre la cerca del que va succeir als seus pares o la família que ha creat amb Alba i la seva filla Degui.

Segons fonts de l’editorial la novel·la ofereix un passeig per una Venècia on les llegendes i la pertorbadora figura de l’Àngel de la Ciutat, meitat mecenes, meitat dimoni, mouen els fils d’una trama repleta d’amor a l’art i de la cerca de la pròpia identitat.

Eva García Sáenz de Urturi debutava l’any 2012 amb la novel·la La vieja família, dos anys més tard publicava “Los hijos de Adán” i “Pasaje a Tahití”,. No va ser fins l’any 2016 amb “El silencio de la ciudad blanca” quan va donar el gran salt. Era l’inici de la trilogia de La Ciudad Blanca que després continuaria amb “Los ritos del agua” i “Los señores del tiempo”.
L’any 2020 va rebre el Premio Planeta amb la novel·la històrica “Aquitania” i dos anys després recuperava al’inspector Kraken amb “El libro negro de las horas”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here