La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona ha fet balanç dels títols més prestats durant l’any 2022.

En la secció de novel·la lidera el ranquing Julia Navarro amb “De ninguna parte”. La segueix la història coral sobre la reconciliació de Sílvia Soler, “Nosaltres, després”. I en tercera posició, el Premi Planeta 2021, “La Bestia” de Carmen Mola. La quarta posició és per “Canto jo i la muntanya balla” d’Irene Solà seguida per “Sira” de María Dueñas i “Reina roja” de Juan Gómez-Jurado.

Pel que fa a novel·la juvenil, encapçala la llista “Wonder” de R.J. Palacio seguida de la novel·la “Invisible d’Eloy Moreno. La tercera més sol·licitada ha estat “Mentida” de Care Santos.

I en novel·la estrangera trobem “Normal people” de Sally Rooney,” Beautiful world, where are you” de Sally Rooney i “My sister, the serial killer” d’Oyinkan Braithwaite, com a més prestades.

I respecte a l’àmbit de la poesia, el llibre més demanat ha estat “Antologia de poesia catalana: nova tria” amb introducció, comentaris i propostes d’activitats a cura d’Enric Virgili; “Segunda antología de poesía espanyola” amb edició, notes i proposta didàctica de Félix López; i “Tot el que em cal ja ho duc a dins” de Rupi Kaur.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here