Després de la publicació de l’obra ‘Espanya de merda’ el cantant català presentarà abans de Sant Jordi la segona novel·la.

Amsterdam Llibres serà l’editorial encarregada de la publicació d”Espanya en guerra‘, la nova novel·la d’Albert Pla. Es tracta d’una novel·la amb humor i també amb provocació. Després del debut com a novel·lista amb ‘Espanya de merda’ l’any 2015, Albert Pla ens proposa ara una història protagonitzada pel Batalló dels Sonats.

El capità Gómez, el sergent Jackson i els soldats Forrest, Yan, Paul, Rossi, Molly i Joe no són soldats com la resta i junts formen el Batalló dels Sonats, en missió secreta per retornar la pau, la justícia i la democràcia a aquesta República Catalana que no reconeix ningú.

Un grupuscle clandestí de catalans han segrestat un objecte d’un valor incalculable, símbol de l’autoestima del poble americà: la primera ampolla de Coca-cola envasada a Europa. Tot apunta que aquest tresor nacional s’amaga ara en algun punt d’Espanya. Només un batalló com el dels Sonats podrà recuperar-lo.

Segons fons de l’editorial ‘Espanya en guerra’ es publicarà el 16 de març.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here