El lot de llibres signats per Jussi Adler-Olsen ja té guanyador

Vols saber el guanyador del lot de llibre dels Departamento Q signats per Jussi Adler-Olsen?Concurs Jussi

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Maeva ha sortejat els quatre títols de la sèrie El  departamento Q de Jussi Adler Olsen signats per l’autor danès.

Hem rebut gairebé un centenar de correus  amb la resposta correcta a la pregunta:
A quina illa  danesa situa Jussi Adler-Olsen l’hospital psiquiàtric que apareix a la novel·la Expediente 64?
La resposta era:  Sprogø,  situada a l’est de la ciutat d’Odense.

L’illa dels llibres ha fet un sorteig entre totes les persones que han repost correctament i el guanyador ha estat:
Jordi Rigol

El guanyador rebrà signats per l’escriptor danès els llibres:  La mujer que arañaba las paredes, Los chicos que cayeron en la trampa,  El mensaje que llegó de la botella’ i Expediente 64.

jussi adler olssen

S’anomena Jussi Adler-Olsen i segueix les petjades d’autors con Mankell i Larsson  per oferir-nos una sèrie de novel·les  negres marcades per la denuncia social i la crítica de la societat actual.

Les seves novel·les han estat tot un èxit  a Dinamarca i Alemanya. Ha estat guardonat amb nombrosos premis literaris, entre ells el prestigiós Premi Glass Key a la millor novel·la policíaca del 2010 i De Gyldne Laurbær, el més important guardó literari de Dinamarca.

Jussi Adler-Olsen ha publicat sis novel·les, però l’èxit internacional i també al seu país va arribar amb  la sèrie El departamento Q. Protagonitzades pel cap del departament Carl Mork , aquest s’haurà d’encarregar de resoldre els casos no resolts per la justícia anys enrere.   Carl Mork  per dur a terme les seves investigacions estarà a acompanyat, per  Assad, el  seu peculiar assistent d’origen sirià que demostrarà en tot moment la seva intel·ligència.