Comença el rodatge de ‘Segon origen’ de Pedrolo

Carles Porta dirigeix l’adaptació de l’obra de Manuel de Pedrolo, Mecanoscrit del segona origen
Manuel de Pedrolo 1Lleida i Tarragona són els escenaris on es rodarà l’adaptació que comptarà amb  la presència de l’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood (El perfume, Peter Pan) que interpretarà a Alba, i el paper de Dídac l’interpretaran joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané en les diferents etapes (nen, jove).
Sergi López també forma part del repartiment de l’adaptació cionematogràfica que començarà el rodatge el 24 de febrer

Carles Porta productor i coguionista del film,també s’ha fet càrrec de la direcció de l’adaptació després de la mort de Bigas Luna.
Segon Origen és una coproducció internacional d’Antàrtida i Ipsofacto Films (Regne Unit), la participació de Televisió de Catalunya i Televisión Española, i el suport de l’ICAA, l’ICO, l’ICEC, la Diputació de Lleida, l’Ajuntament de Lleida, el programa Media, La Caixa, Museu de la Vida Rural, Fundació Sorigué, Fruites Font, Ekke i Acero Limpiador. La pel·lícula serà rodada en català i anglès.
Mecanoscrit del Segon Origen és una novel·la escrita l’any 1974 per Manuel de Pedrolo amb més de 2.300.000 exemplars venuts. Tot un referent del gènere de la ciència ficció i la literatuta catalana.