El Concurs de Microrelats entre els articles més llegits del mes de gener.

L’illa dels llibres destaca les 10 notícies més llegides del mes.

1-II Concurs de Microrelats. La Convocatòria i votacions del II Concurs de Microrelats ha centrat l’interès dels lectors de L’illa dels Llibres. Aquest any s’han presentat més de 120 microrelats en les tres categories creades. Pel que fa a la votació popular s’han rebut més de 8.000 vots.

2-Acte de lliurament dels premis de Microrelats. El 28 de gener es va realizar a La Casa del Llibre de Rambla Catalunya de Barcelona, l’acte de lliurament del II Concurs de Microrelats. Una setantena de persones van assisisir a l’acte.

3-Què llegirem el 2013?  Article dedicat a les principals novetats editorials de l’any en català.

4-La BCNegra premiarà a l’escriptora Maj Sjowall.   Al costat del seu marti Per Wahlöö   van revolucionar el panorama literari suec i van reinventar el gènere de la novel·la negra gràcies al personatge de Martin Beck.

5-La llibreria Proa Espais tancarà l’1 de febrer. Nova llibreria que tanca les seves portes. Després de descartar un canvi d’emplaçament, la llibreria tancarà les portes com a part d’un expedient de regulació d’ocupació (ERO) en el marc d’aquesta reestructuració.

6-Murakami, Javier Sierra,David Vann, Ildefonso Falcones, John Lanchester, Albert Espinosa, John Irving, tornen aquest 2013.  Les novetats del 2013

7-Les 12 novel·les del 2012.  Les 12 millors novel·les  del 2012 segons L’illa dels llibres.

8-Entrevista Martín Piñol.  L’autor de  La cocina de los monstruos explica els secrets de l’èxit de la sèrie infantil protagonitzada pel Chef Zombi

9-La llibreria Catalonia tanca les seves portes. La històrica Llibreria Catalònia de Barcelona tanca les portes al públic després de 88 anys per la crisi que pateix el sector.

10-Un tastet de….   Llegeix els primers capítols d’Una vacant imprevista de J K Rowling.  L’illa dels llibres , gràcies a l’editorial Empúries us ofereix els primers capítols d’Una vacant imprevista de J K Rowling.