Eduardo Mendoza, Marc Pastor, Eva Baltasar, Joël Dicker, Coia Valls Jo Nesbo, Tiana Negra, Maria Carme Roca, Josep Pla, Maria Barbal, Clara Queraltó, Sergio del Molino, Martí Gironell..

Descarregat la revista 

Iniciem un nou any amb les ganes de continuar comentant l’actualitat literària. Aquest mes destaquem algunes de les novetats que seran protagonistes del 2024, però abans recordem les commemoracions i efemèrides literàries de l’any.
Viatjarem a Madagascar de la mà de l’escriptor Marc Pastor i la novel·la “Rius de safirs”, una novel·la d’aventures que hidrida amb altres gèneres , com és habitual en els seus llibres.
El retorn d’Eduardo Mendoza i la novel·la de detectius “Tres enigmas para la Organización” ens permet gaudir del seu humor amb una mirada divertida i satírica.
Amb Donna Leon recordem les seves històries al marge de l’escriptura, per conèixer l’altra cara de l’autora de novel·la negra. Martí Gironell analitza la novel·la “Les illes interiors” de Maria Carme Roca.
A L’Illa dels Llibres reivindiquem els contes de Maria Barbal i ens preguntem si es pot viure d’escriure en català. Avancem les novetats editorials d’Eva Baltasar, Haruki Murakami, Joël Dicker i la biografia sobre Josep Pla. Aquest mes al Divan de L’Illa dels Llibres convidem a l’escriptora Coia Valls.

JORDI MILIAN
Director de L’Illa dels Llibres

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here