Haruki Murakami, John Irving, Cristina Rivas, Mar Bosch, Laura Gost, Lluís Valerio, Tsitsi Dangarembga, Marí Gironell, Jordi Solé, Festival 42, Sonsoles Ónega, Editorial Joventut…..

Descarrega’t la revista

Al novembre L’Illa dels Llibres celebrem el nostre aniversari. Sumem 17 anys d’actualitat literària i amb la mateixa passió i vocació que el primer dia.
El nou lliurament de la revista digital de L’Illa dels Llibres recollim les reflexions literàries de John Irving arran de la publicació de la novel·la “L’últim telecadira”. Sempre és un luxe escoltar les paraules d’un dels grans autors nord-americans.
L’escriptor i periodista Martí Gironell analitza la novel·la “L’any que vaig estimar a Ava Gardner” (Columna) de Jordi Solé.
Recordem l’obra de Haruki Murakami i algunes reflexions al voltant de la literatura i fem balanç del Festival 42 celebrat a Barcelona.
També parlem de premis com el Planeta 2023 a Sonsoles Ónega i el premi Proa de Novel·la a Laura Gost. Sense oblidar-nos del Premi Veu Lliure que atorga el PEN Català, lliurat a l’escriptora i cineasta zimbabuesa Tsitsi Dangarembga.
Entrevistem a l’escriptora i periodista Cristina Rivas, autor de la novel·la “Un tigre a París” i a l’espai El Divan de L’Illa dels Llibres convidem a l’escriptora Mar Bosch.

JORDI MILIAN
Director de L’Illa dels Llibres

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here