El guardó dotat amb 25.000 euros pretén impulsar la creació vinculada a la ciutat premiant a novel·les ambientades totalment o parcialment a Barcelona, de qualsevol temàtica, gènere i context històric.

El 12 de febrer de 2023 es coneixerà l’obra guanyadora de la primera edició del Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona. L’acte se celebrarà al Teatre Romea i l’obra guanyadora  es publicarà a principi de març a la col·lecció «Narratives» de Comanegra.

Amb 25.000 euros, el Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona serà el més ben dotat del país publicat per una editorial independent segons apunten els creadors. Un premi a obra inèdita en català que asseguren “pretén impulsar la creació vinculada a la ciutat, acollir la pluralitat de mirades que s’hi entrecreuen i fomentar el talent narratiu.”

Podrà participar en aquest concurs qualsevol autor/a viu, sigui de la nacionalitat que sigui, que presenti una obra inèdita escrita en llengua catalana.

El jurat del primer Premi Santa Eulàlia estarà format per Francesco Ardolino com a president, Llucia Ramis, Enric H. March, Alba Cayón de Comanegra i Jordi González del Grup Focus.

Les obres es presentaran per correu electrònic a (santaeulalia@comanegra.com). Al text del correu s’hi haurà de fer cons-tar el nom i cognoms de l’autor/a, DNI o passaport, domicili, adreça de correu electrònic i telèfon de contacte. En cas d’obres que es presentin sota pseudònim, és imprescindible enviar per correu certificat a les oficines d’Editorial Comanegra (Carrer Consell de Cent, 159 local D, 08015 Barcelona) un sobre amb les dades personals i contacte del participant fent esment de l’original al qual pertanyen.

El termini de recepció d’originals s’ha obert el 16 de juny i es tancarà el 3 d’octubre de 2022.  El premi s’entregarà el dia 12 de febrer de 2023.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here