Bernard Minier publica la segona novel·la ‘El círculo’

Després de debutar amb  Bajo el hielo, l’escriptor francès Bernard Minier  continua apostant pel gènere negre i el thriller.

el-circulo portadaUn cop superat  i amb nota el debut literari, Minier ha decidit no arriscar i continuar amb la formula utilitzada en la primera novel·la.
El resultat, un cop més, és un thriller que  aconsegueix  captivar al lector creant l’atmosfera adient i situant la novel·la novament al sud-oest de França.
Minier  també repetix personatges  a El círculo (Roca editorial)    Martin Servaz de la Brigada Criminal de  Tolosa, el  tinent  Vicent Espérandieu. l’agent  Samira Cheung i fins i tot l’assassí en sèrie Julian Alois Hirtmann.

Martin Servaz  haurà de fer front a una nova investigació al mateix temps que  uns fets concrets el tornaran a  reviure una part del seu passat.
Servaz haurà d’investigar la mort de la professora  universitària   Claire, trobada morta en estranyes circumstàncies  a la banyera de casa seva.
Tot apunta a   l’assassí podria ser Hugo, un estudiant i fill de Marianne, el gran amor de Martin Servaz.
Ell és l’única persona que es trobava en el lloc dels fets quan els agents de policia descobreixen el cadàver. Com a fet estrany, la policia troba nines surant a la  piscina de la professora.
el-circulo-El possible assassinat  provoca un desconcert a la ciutat universitària de Marsac on la filla de Servant estudia.
Pare i filla iniciaran investigacions paral·leles i descobriran l’existència d’El círculo’ unes reunions que es succeeixen  cada 17 de juliol al bosc per retre homenatge  a uns  nens morts fa  molts anys a conseqüència d’un accident de transit.
Un cop més, la música juga  un  paper molt important a la novel·la. Des de la música clàssica de  Gustav Mahler fins a peces de Marilyn Manson.

Bernard Minier ja prepara el tercer lliurament de la sèrie al mateix temps que  es confirma que la primera novel·la ‘Bajo el hielo’  tindrà adaptació cinematogràfica.