Màrius Serra, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Cervera, Josep Maria Bunyol, Víctor Alexandre i Santiago Vidal entre els noms destacats de “Bellprat, Vila del Llibre 2016”

bellprat 2016 vila llibreLa població de Bellprat (Anoia) organitza el cap de setmana del 4 al 5 de juny la novena edició de la Fira del Llibre amb importants canvis amb la presència d’una seixantena d’autors i la participació d’unes 35 editorials.

Amb poc més d’un centenar d’habitants, Bellprat és el primer poble català dedicat al món del llibre a l’estil d’altres poblacions d’Europa que han endegat una iniciativa similar.

Una Vila llibre és un poble rural petit, d’interès històric i/o de bellesa natural, en el que es concentren activitats econòmiques, socials, artístiques i culturals relacionades amb el llibre de segona mà, d’ocasió i d’antiquari.

Al setembre la ciutat de Cervera s’afegirà com a Vila del Llibre, inaugurant així la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya.

Màrius Serra, Najat El Hachmi, Martí Gironell, Jordi Cervera, Josep Maria Bunyol, el dramaturg Víctor Alexandre o el jutge Santiago Vidal formen part de la seixenta d’autors i escriptors que participaran enguany i que comptarà amb l’actriu Montserrat Carulla que apadrinarà la nova edició de la Vila del Llibre a Bellprat.

La proposta literària es completa amb les llibreries de segona mà habilitades a les cases dels veïns, un punt verd de recollida i venda de llibre usat que oferirà més de 20.000 títols, la VI Trobada d’Intercanvi de Punts de Llibre, i un mercat d’editorials i llibreters amb la presència de Barcino, Edicions Sidillà, Cossetània, Ònix Editor, Gregal, Voliana Edicions, Pagès Editors, Dédalo o Abacus, entre d’altres.

Consulta el programa d’activitats