Arriba el fenomen adolescent ‘’After’’ després de triomfar a la xarxa

La nord-americana Anna Todd va començar a publicar la novel·la per capítols a internet i va aconseguir ser llegida per milions de lectors.

after anna toddTot va començar  a la plataforma Wattpad on Anna Todd  de vint‐i‐cinc anys va publicar capítols de la novel·la ‘After’.

Wattppad és una plataforma  gratuïta on‐line de lectura social i que aplega uns 35 milions d’usuaris, on escriptors  anònims publiquen  les seves novel·les per capítols  aconseguint   interactuar  amb els lectors, tot suggerint noves trames o idees.

Les publicacions d’Anna Todd va anar acumulant  milers de lectors fins arribar a xifres milionàries, un fet que va convèncer a l’editoral Simon and Schuster dels Estats Units per oferir un contracte milionari a l’escriptora  per aconseguir els drets de publicació en paper.

De moment ‘After’ es publicarà a una trentena de països i ja s’han venut els drets per una més que possible adaptació cinematogràfica.
L’edició en paper és una versió ampliada, revisada respecte a la digital i anna toddcompta també amb el suport d’una aplicació mòbil amb contingut extra, com ara llistes de música, vídeos, imatges i altres materials addicionals.

‘After’ és una història d’amor entre una noia universitària ordenada i responsable, Tessa Young, i un jove d’aparent vida dolenta, Hardin, que ella coneix en el seu primer any d’universitat.
El personatge del jove està inspirat en un dels cantants del grup One Direction.