L'illa dels llibres

Arriba el fenomen adolescent ‘’After’’ després de triomfar a la xarxa

La nord-americana Anna Todd va començar a publicar la novel·la per capítols a internet i va aconseguir ser llegida per milions de lectors.

after anna toddTot va començar  a la plataforma Wattpad on Anna Todd  de vint‐i‐cinc anys va publicar capítols de la novel·la ‘After’.

Wattppad és una plataforma  gratuïta on‐line de lectura social i que aplega uns 35 milions d’usuaris, on escriptors  anònims publiquen  les seves novel·les per capítols  aconseguint   interactuar  amb els lectors, tot suggerint noves trames o idees.

Les publicacions d’Anna Todd va anar acumulant  milers de lectors fins arribar a xifres milionàries, un fet que va convèncer a l’editoral Simon and Schuster dels Estats Units per oferir un contracte milionari a l’escriptora  per aconseguir els drets de publicació en paper.

De moment ‘After’ es publicarà a una trentena de països i ja s’han venut els drets per una més que possible adaptació cinematogràfica.
L’edició en paper és una versió ampliada, revisada respecte a la digital i compta també amb el suport d’una aplicació mòbil amb contingut extra, com ara llistes de música, vídeos, imatges i altres materials addicionals.

‘After’ és una història d’amor entre una noia universitària ordenada i responsable, Tessa Young, i un jove d’aparent vida dolenta, Hardin, que ella coneix en el seu primer any d’universitat.
El personatge del jove està inspirat en un dels cantants del grup One Direction.

Exit mobile version