La Campana publicarà “Pregària a Prosèrpina” el 23 de març de 2023. Una novel·la ambientada a l’imperi romà.

Fins ara, Albert Sánchez Piñol ha anat publicat nova novel·la cada tres o quatre anys, però ara, els seus lectors habituals no hauran d’esperar tan de temps. Si aquest 2022 publicava “El monstre de Sant Helena”, al març de 2023 ja podrem llegir “Pregària a Prosèrpina” (La Campana) i no només haurà passat un any des de la publicació de la darrera novel·la.
Pregària a Prosèrpina és una obra de 560 pàgines on l’autor de “Victus” i “La pell freda”, s’enfronta a la fi del mon: una història fascinant, en la que l’imperi romà haurà de lluitar contra un enemic formidable.

A “El monstre de Sant Helena”, ens presentava a un Napoleó desterrat a l’illa de Sant Helena, a “Pregària a Prosèrpina” hi apareix el cèlebre orador Ciceró que envia el seu fill a una expedició als confins de l’imperi.
A Roma han arribat veus de l’existència d’una fera terrible que, de ben segur, farà ric a qui aconsegueixi capturar-la i exhibir-la al circ. Si més no, aquest viatge espavilarà al seu fill mandrós, pensa el patrici romà. En ple desert, però, el jove s’haurà d’enfrontar a un perill que cap ment havia imaginat i que amenaça el futur de l’imperi… i de la humanitat sencera.

Nous monstres creats per la factoria Sánchez Piñol esperen als lectors en la seva setena novel·la. Després de La pell freda (2002), Pandora al Congo (2005), Victus (2012), Vae Victus (2015), Fungus (2018) i El monstre de Santa Helena (2022) l’any 2023 arriba “Pregària a Prosèrpina”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here