L’edtorial Rosa dels Vents publica el 5 de setembre en un volum 80 històries que l’autor va escriure per a un espai de Catalunya Ràdio

Entre els anys 2006-2008, Albert Sánchez Piñol va col·laborar en el programa ‘Els matins de Catalunya Ràdio’ d’Antoni Bassas amb un espai on explicava històries singulars que reflexionaven, amb la ironia característica de l’autor de Victus’, sobre la vida.

L’espai no podia superar els dos minuts i Sánchez Piñol narrava històries com la del pollastre Mike, al que li van tallar el cap i no es va morir, o la jove que va caure des d’un avió a la selva amazònica. ‘L’Homenatge als caiguts’ també narra les històries de personatges com en Bobby Leach, que es va deixar cau­re per les cascades del Niàgara dins d’un barril de fusta, el fill de Tita-Curta o en John Sutter, l’home que va ser feliç fins que va trobar or.

Segons destaca l’editorial els relats ‘ens fan pensar amb un somriure en les grans qüestions que mouen el món, des de la preocupació per la vida eterna fins als riscos de la política, di­buixant alhora una història de l’estupidesa humana’.

Albert Sánchez Piñol i Albert Bassas presentaran el llibre a La Setmana del Llibre el Català el  divendres 13 de setembre  a les 18:15

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here