0 Flares 0 Flares ×

La mateixa institució anuncia a les xarxes que els seus comptes han estat bloquejats assegurant ‘si ahir érem sotmesos a ‘vigilància especial’ i avui,comptes bloquejats i partides amb reserves per activitats 3r trimestre a 0€.’’

Laura Borras presidenta de a Institució de les Lletres Catalanes (ILC) ha destacat  a les xarxes socials ‘Volen castigar-nos, volen indignar-nos, volen humiliar-nos però no ho aconseguiran! Continuarem treballant’.

Des de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana han iniciat una campanya de suport a la Institució amb la creació de cartells amb cites d’escriptors que es podem descarregar via web demanant que s’imprimeixin i s’enganxin als carrers o bé es comparteixin via xarxes socials amb el hastag#amblaILC.

L’AELLC assenyala que ‘’De manera pacífica però amb fermesa, continuarem defensant les llibertats civils de la millor manera que sabem: amb paraules.’’

L’AELLC ha convocat una trobada avui divendres a les 20:00 hores. A Barcelona, davant de l’Ateneu Barcelonès, i a València, davant de l’octubre CCC.

 

4 COMENTARIS

  1. És el meu bloc de pensament que esta relacionat amb altres com LLIBRES, ART I ESPORT, UN AVI QUE ESTIMA L’ESPORT i POESIA I DRAMATURGIA. El meu pensament central és el dret natural de les persones, lliures de naixement perquè la persona és la centralitat de la convivència.

  2. No saben qué fer per atemorir-nos i etant passant les línies vermelles de la Constitució iu al Constitució serà una arma molt important davant Europa per aconseguir portar-los al Tribunal Internacional Europeu. Tins entès que ja hi ha fora d’Espanya que hi treballa. Rajoy està destruint l’estat democcràtic que amb tanta il·lusió es va votar, és veritat que amb el desacord de la mare delPP..

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here