”El porc del demà” és un concurs de relats emmarcats dins la ficció distòpica en els quals l’eix central giri entorn a la indústria porcina i la seva decadència

Amb l’objectiu de denunciar, també des de l’àmbit de la cultura sobre la situació de la industria porcina, cinc entitats Grup de Defensa del Ter (GDT), Justícia Alimentària, Càrnies en Lluita, Pol·len Edicions SCCL i Setembre  han convocat el concurs literari «El porc del demà». Es tracta d’un concurs de relats emmarcats dins la ficció distòpica en els quals l’eix central giri entorn a la indústria porcina i la seva decadència.

Els deu relats finalistes seran publicats en un llibre per Pol·len Edicions i el termini de presentació d’originals comença el 15 de febrer i s’allarga fins el 15 d’abril.

El jurat del concurs seleccionarà 10 relats finalistes, dels quals es reconeixeran el primer, el segon i el tercer millors, que rebran el nom de Garrina d’Or, Peu de Porc i Cordill del Fuet, respectivament. Com a premi, els 10 relats finalistes seran publicats per l’editorial Pol·len en una coedició entre totes les entitats. L’entrega de premis es farà el 24 de maig a la Fira Literal a Barcelona.

El jurat del concurs està format per persones membres de les entitats convocants i altres de reconegut prestigi dins el món literari i de l’activisme: Biel Barnils (escriptor i poeta), Ferran Garcia (Justícia Alimentària), Laura Arau (Tigre de Paper i Fira Literal), Mar Carrera (Pol·len Edicions), Raquel Santanera (escriptora i poeta), Roser Iborra (escriptora i activista de Càrnies en lluita), Sara Blázquez (Setembre) i Sergi Solà (Grup de Defensa del Ter).

ENLLAÇ BASES

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here