L’adaptació al cinema de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol s’estrenarà el 20 d’octubre

L’estrena als cinemes de l’adaptació de arriba a la recta final i ja s’han vist les primeres imatges de producció dirigida pel director francès Xavier Gens.

La pel·lícula ha estat coproduïda per RTVE qui ha mostrat el primer teaser tràiler amb imatges sobre l’adaptació de l’obra d’Albert Sánchez Piñol.

Després d’anys amb especulacions sobre una possible adaptació de la novel·la, finalment el francès Xavier Gens és qui dirigeix l’adaptació amb guió de Jesús Olmo i  Eron Sheean

El rodatge va iniciar-se fa un any a Lanzarote amb els actors David Oakes, Aura Garrido i Ray Stevenson com a protagonistes i els encarregats de donar vida al cinema a l’oficial atmosfèric, la enigmàtica sineris i a Batís Caffó respectivament.  El repartiment es completa amb John Benfield, Iván González i Ben Temple.

Albert Sánchez Piñol debutava com a novel·lista ara fa quinze anys amb la publicació de ‘La pell freda’. Les traduccions a més d’una trentena de llengües l’han convertit en un dels autors catalans més internacionals. L’èxit ha continuat amb obres com ‘Victus’.

A partir del 20 d’octubre els lectors de ‘La pell freda’ (La Campana) podran veure al cinema els famosos granotots protagonistes de la novel·la.

Es tracta d’una producció de Babieka Films, amb la col·laboració de Pontas Films i Ink Connection i amb la voluntat de convertir-se en una producció internacional

EL TRAILER