Vols guanyar un exemplar del nou llibre de Millennium?

L’Illa dels Llibres gràcies a l’editorial Columna sorteja dos exemplars de la novel·la ”El que no et mata et fa més fort” , la continuació de la trilogia de l’escriptor Stieg Larsson.

MILLENIUM4 Coberta

Per poder optar un dels dos exemplars cal respondre a la pregunta

Vull llegir la continuació de Millennium perquè…..

Les respostes  a l’adreça de correu promocio@illadelsllibres.com indicant a l’assumpte del correu ‘Sorteig Millennium’.
Indica’ns el teu nom, cognoms i telèfon de contacte  i entre tots els participants sortejarem els tres exemplars.

Tens temps fins el dia 3 de setembre de 2015!!!

La nova novel·la ”El que no et mata et fa més fort’ ha estat escrita per David Lagercrantz que ha estat l’encarregat de continuar les aventures de Mikael Blomkvist i Lisbeth Salander. David Lagercrantz és conegut per escriure la biografia del jugador de futbol Zlatan Ibrahimovic i diverses novel·les de gènere negre. Durant molt de temps es va especular amb la possibilitat que Stieg Larsson hagués deixat escrit un quart lliurament de la sèrie abans de morir però no ha estat així. David Lagercrantz ha estat l’escollit per escriure una nova novel·la malgrat la desprovació d’Eva Gabrielsson, la parella de Larsson.

‘El que no et mata et fa més fort’ es centra en el món dels hackers i el tràfic il·legal d’informació confidencial a escala internacional i sortirà a la venda a tot el món coincidint amb el desè aniversari de la publicació d’Els homes que no estimaven les dones a Suècia. El llançament de la novel·la serà un esdeveniment a escala mundial i les editorials Columna i Destino la publicaran en català i castellà respectivament.

A la nova novel·la Blomkvist rep la trucada del professor Frans Balder, un eminent investigador especialitzat en intel·ligència artificial que afirma que té una informació vital per al servei d’intel·ligència nord-americà. Per la seva banda, Salander serà objectiu d’un grup de criminals cibernètics