Alejandro Palomas rebrà aquest dissabte el 5è Premi L’Illa dels Llibres

El lliurament del premi es realitzarà el dissabte 5 de setembre a les 13.00h  durant la celebració de la Setmana del Llibre en Català a l’Avinguda de la Catedral de Barcelona.

Palomas 1Aquest any 2015  la novel·la ‘Un fill’ d’ Alejandro Palomas ha guanyat el V Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. L’Illa dels Llibres selecciona cada estiu, 15 títols perquè els seus  lectors puguin votar i així lliurar  el Premi de L’illa dels llibres.

”Un fill” d’ Alejandro Palomas ha estat la novel·la més votada d’aquesta edició, amb 712  vots, seguide de ”La noia del tren” de Paula Hawkins amb 656 i ‘Un any i mig’ de Sílvia Soler amb  654  vots.

En aquesta edició s’han rebut  més de 7.000 vots.

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels  Llibres es realitzarà el dissabte 5 de setembre a les 13.00h a  l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i comptarà amb la presència de l’autor, personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web. Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

Per Alejandro Palomas el premi ”té un valor molt especial, perquè és el primer que rebo de la meva gent, dels meus lectors, a obra publicada. Doble motiu, doncs, d’alegria.  Rebre l’estimació dels teus, quan  és de debò, de tot cor, anima i corpren. I emociona.”.
Sobre la novel·la ha destacat que ” Un fill   és part de mi, una part molt important del que sóc, d’allò que no he pogut ser encara i d’allò que sempre he somiat ser. La vostra força, el vostre alè i tot el que em doneu a diari és el material que faig servir per escriure. És allò que em dóna vida percontinuar creant mons paral·lels, millors, realitats més benèvoles.”