Els debuts literaris de Cinta Farnós i Aina Gatnau, l’obra del Nobel de Literatura Abdulrazak Gurnah, la recuperació de novel·les de Philip Roth, Irène Némirovski i Virginia Woolf i l’anàlisi de la narrativa catalana a càrrec de Ponç Puigdevall formen part de les novetats de La Magrana després de formar part del segell de Penguin Ramdom House.

El primer títol que La magrana publicarà el 2022 és “Geosmina”, el debut de Cinta Farnós on narra el viatge físic i vital d’una noia que, arran de la mort sobtava de la seva mare, necessita trobar respostes a una infància sense vincles maternals.

El 10 de febrer La Magrana publicarà “Jardins secrets” de Ponç Puigdevall, una obra que vol ser un elogi de la lectura, amb la voluntat d’estimular i orientar la sensibilitat dels lectors.
També podrem llegir “La vida de l’altre” de Gabriel Marat, una novel·la amb aires de thriller filosòfic on l’autor explora els límits inquietants de la identitat i fa que ens preguntem, com el pensador anglès John Locke, si un mateix home pot ser més d’una persona al llarg de la seva vida. No deixem la filosofia perquè al març La Magrana publicarà “Jacques el fatalista “del filòsof francès, Denis Diderot amb pròleg de Raül Garrigasait i epíleg de Marina Garcés.

Aina Gatnau debuta el 17 de març amb “Canviar la pell” on ens ofereix una novel·la intimista, que demostra l’afany de superació d’una dona que lluita per ser feliç i per superar uns fets que l’han marcat per a tota la vida.

La Magrana també recuperarà obres d’autors que han format part del seu catàleg i per aquesta raó tindrem noves edicions de Suite francesa d’Irene Nemirovsky, “La marca de l’home” de Philip Roth i La senyora Dalloway de novel·la de Virginia Woolf traduïda per Dolors Udina.

No serà les úniques reedicions, perquè també es reedita la novel·la guanyadora del premi Crims de Tinta 2016, “Tota la veritat” de Núria Cadenes i “Un cop morta” de Laura Tejada, novel·la premiada el 2015 amb el premi El Lector de l’Odissea.
Serà un bon moment per recuperar la lectura de la novel·la “Estudi en lila” de Maria Antonia Oliver, la primera novel·la negra protagonitzada per Lònia Guiu, la investigadora pionera creada per l’escriptora mallorquina.

El 3 de març La Magrana publicarà “Cartes a un jove investigador” de Manel Esteller, on explicarà què cal saber per ser un bon investigador. A partir de vint-i-una cartes, el doctor Esteller detalla les claus per arribar a ser un bon investigador a través de la seva experiència i dels coneixements que ha anat adquirint al llarg de la seva carrera.

Finalment, el 24 de març per podrem llegir per primera vegada en català “A la vora de la mar” una història sobre l’exili, l’amor i la traïció, del Premi Nobel de Literatura del 2021, Abdulrazak Gurnah.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here