Tv3 estrena la sèrie 39+1, basada en la novel·la de Sílvia Soler

La sèrie compta amb un repartiment  encapçalat per Agnès Busquets, Joan Carreras, Francesc Colomer, Sílvia Abril, Marta Torné i Julio Manrique.

Tv3 39 més1L’any 2005, l’escriptora Sílvia Soler publicava la novel·a 39+1 (Columna) i gairebé 10 anys després s’adapta la versió televisiva després de comptar fa uns anys amb una versió radiofònica a Catalunya Ràdio. Dos anys més tard, Sílvia Soler publivaca una continuació del sei èxit amb   39+1+1, enamorar-se és fàcil si saps com (Columna, 2007).
Amb producció de TV3 i Diagonal TV, la sèrie està inspirada en el llibre homònim de Sílvia Soler i consta de 13 capítols

La protagonista  l’Ília (Agnès Busquets) és  una dona que està a punt de fer-ne 40 i que intenta ser  triomfar laboralment com a coordinadora de la revista on treballa, tenir un marit que l’estimi, cuidar els seus tres fills, sortir amb les amigues i fer-se càrrec dels pares.

L’adaptació ha patit alguns canvis per poder posar al dia la narració i s’ha actualitzat per incloure temes que preocupen actualment com la crisi econòmica, però sense afectar  l’essència de les novel·les.
Sílvia Soler ha estat una de les guionistes de la sèrie al costat d’Anna Manso, Ferran Folch Bot, Hèctor Hernández Vicens, Jordi Calafí Casadevall, Maite Carranza i Mercè Sarrias Fornés.

Agnès Busquets, Joan Carreras, Francesc Colomer, Sílvia Abril, Marta Torné, Julio Manrique, Xavi Mira i Manel Dueso Thaïs Blume, Carla Shilt i Mariona Shilt són alguns dels noms que formen part del repartiment.

39+1 es pot veure cada dilluns a les 22.45 a tv3