L’escriptora publicarà el 25 d’octubre a Plaza&Janés  la nova obra on l’amor pels llibres i la literatura és el motor de molts dels seus personatges.

Després de la publicació de ‘Historia de un canalla’ l’escriptora Julia Navarro presentarà el 25 d’octubre una nova novel·la amb el títol de ‘Tu no matarás’, segons ha destacat en un comunicat l’editorial Plaza&Janés.

La novel·la es publicarà en castellà i en català i es distribuirà també a l’Amèrica Llatina i als Estats Units en format paper, ebook i audiollibre.

’Tu no mataràs’ recorda a les novel·les  ‘Dime quien soy’ i ‘Dispara yo ya estoy muerto’ i és, en paraules de Julia Navarro, “una novel·la de perdedors on parlo de la culpa, la venjança i el pes de la consciència, que condicionen les nostres decisions. És, així mateix, un homenatge als editors, a les llibreries i, en definitiva, al lector que tots portem dins”.

Sobre l’argument de la novel·la, narra l’amistat entre Fernando, jove editor fill d’un republicà represaliat, Catalina i Eulogio, que decideixen fugir d’una Espanya en plena  Guerra Civil. Durant el seu exili recorreran escenaris com l’Alexandria de la Segona Guerra Mundial, el París ocupat, Lisboa, Praga, Boston o Santiago de Xile.

La novel·la, es divideix en tres llibres i cadascun d’ells té lloc en un escenari principal: Madrid, Alexandria i París. L’amor pels llibres i la literatura és el motor de molts dels seus personatges.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here