Torna Camilla Lackberg, la dama de la novel·la negra sueca.

L’escriptora sueca publica L’ombra de la sirena/La sombra de la sirena el sisè títol de la sèrie ambientada a Fjällbacka.

Especial Camilla Lackberg en aquest enllaç.

 


En molt poc temps Camilla Läckberg s’ha convertit en  una de les escriptores més destacades i reconegudes del gènere negre  després de ser publicada a 55 països i  traduïda a gairebé 40  idiomes.

Després de La princesa de gel, Els crits del passat, Les filles del fred, Crim en directe i Empremtes que mai s’esborren publica el sisè títol de la sèrie ambientada a Fjällbacka (Suècia) i protagonitzada per Patrick Heldström i Erica Falck.
Camilla Lackberg és una de les autores de novel·la negra més destacades  i el seu nom ja forma part dels autors destacats del gènere negre.
Seguidora de l’escriptora Agatha Christie, ha desenvolupat les seves històries al poble on va néixer, Fjällbacka, un petit poble coster de menys de mil habitants.
Avui en dia ha situat al mapa aquesta població que ja s’ha convertit en lloc de peregrinatge per part dels lectors de Camilla Läckberg
L’any 2011 publicava el seu primer llibre infantil Super Charlie que ara l’editorial Maeva ha publicat en castellà.

Lackberg també és autora de llibre de cuina i es socia des de l’any 2010 de   la marca de joieries Sahara.
També és productora de la sèrie de televisió “The Fjällbacka Murders” inspirada en  les seves novel·les .

 

L’ombra de la sirena, la nova novel·la de Camilla Lackberg

 

A L’ombra de la sirena/La sombra de la sirena (Amsterdam/Maeva), torna a ubicar-se a de Fjällbacka  i arrenca amb la misteriosa desaparició d’un home en aquesta població.
Quatre mesos més tard el troben assassinat, congelat en un bloc de gel.  El cas es complica quan un dels coneguts de l’home mort, l’escriptor Christian Thydell, comença a rebre cartes amenaçadores. Inicialment, l’escriptor refusa l’ajuda de la policia i intenta minimitzar l’assumpte, però en Patrik Hedstöm s’adona del perill que corre.

Hi ha algú a Fjällbacka que amaga un odi profund, algú sense escrúpols que ja ha actuat una vegada i que podria tornar a complir les seves amenaces en qualsevol moment.

Una vegada més la parella formada per  Patrick Heldström i Erica Falck,  intentaran resoldre el cas i desenterrar el passat més tenebrós de l’illa.