Alfaguara publicarà el 9 de maig Dansa amb dracs, l’esperada novel·la de George R R Martin.

L’editorial publicarà també Festí de Corbs,el quart volum de la sèrie Joc de Trons

Finalment l’esperat cinquè títol de la sèrie Joc de trons es publicarà en català abans que en castellà.

Alfaguara avança l’esperat llançament de la novel·la de l’escriptor George R.R.Martin després de publicar Joc de Trons, Xoc de Reis i Tempesta d’espases.  Alfaguara  publicarà en menys de 7 mesos en català els cinc títols de la saga.

George Raymond Richard Martin és un escriptor de ciència ficció i fantasia, guionista i productor. Va començar a escriure la sèrie de Canço de gel i foc l’any 1991.
La història té lloc a un món de ficció, en un continent que es troba dividit en set regnes. Després d’un estiu que ha durat molts anys es comencen a percebre els canvis que anuncien l’arribada de l’hivern.
Una història ambientada en una edat mitjana inventada i potser amb menys fantasia que El senyor dels anells de Tolkien però molt efectiva en el seu plantejament.

Èxit de la sèrie de televisió.
Gairebé 4 milions d’espectadors van seguir l’inici de la segona temporada de Juego de tronos que el canal HBO va a estrenar als Estats Units. Canal + va estrenar la segona temporada el 23 d’abril amb una molt bona resposta per part dels teleespecadors. HBO ja ha anunciat que renova ‘Juego de Tronos’, per a una tercera temporada.

 

Gigamesh publicarà l’edició castellana el 22 de juny.