Stefanie Kremser i El carrer dels oblidats.

La Barcelona més fosca de la mà de ’Stefanie Kremser

Stefanie  Kremser  denuncia els efectes de la bombolla immobiliària  a El carrer dels oblidats i dedica la novel·la  als perdedors  d’aquesta crisis econòmica.

També ofereix una visió  de la ciutat de Barcelona allunyada de  les guies i les postals com també han fet altres autors com Carlos Zanón a No llames a casa o Aro Sainz de la Maza a  El asesino dela Pedrera.

El carrer dels oblidats publicada en alemany  aquest  2012 amb el títol de Die toten Gassen Von Barcelona. Les editorials Empúries i Edhasa publiquen en català i castellà  El carrer dels oblidats.

La protagonista és la periodista i detectiu  Anna Silber, filla d’una catalana i d’un alemany, arriba per primera vegada a Barcelona
Amb la intenció d’escriure  una guia alternativa de la ciutat, però una sèrie d’assassinats trasbalsen la vida dels carrers de Ciutat Vella. A partir d’aquest momento descobrirà una Barcelona diferent allunyada de les guies turístiques i possiblement més  a prop de la realitat

Stefanie Kremser  viu actualment a Barcelona i és autora de guions per a cinema i televisió, i l’any 2000 va publicar la seva primera novel·la, Postal de Copacabana  (Club Editor).