Sorteig: Vols les novel·les de Nele Neuhaus?

L’illa dels llibres sorteja 3 packs amb les novel·les ‘Blancanieves debe morir’ i ‘Amigos hasta la muerte’ de l’editorial Maeva.

Per poder participar  en el sorteig cal enviar un correu electrònic a info@illadelsllibres.com  indicant nom, cognoms i repondre a la pregunta.

Què valores més d’una amistat?

Les respostes a info@illadelsllibres.com fins el dia 10 març.

Nele Neuhaus és una de les autores alemanyes més destacades de gènere negre gràcies a la sèrie  protagonitzada per Oliver von Bodenstein i Pia Kirchhoff.
L’èxit de les novel·les de Nele Neuhaus mereix  un capítol a part. Cansada de buscar una editorial que publiqués les seves novel·les, Neuhaus, va decidir l’any 2000 autopublicar-se les seves creacions literàries. Poc a poc va aconseguir trobar lectors interessats en la seva obra i incrementar la venda fins arribar, sense l’ajut  de cap estructura comercial,  als 45.000 exemplars venuts de les seves quatre novel·les. No va ser  fins l’any 2009, quan un llibreter li va oferir contactar amb l’editorial Ullstein, que finalment va  apostar per ella i va decidir  publicar totes les seves novel·les.

 

Algunes respostes rebudes:

Montse Creus: el que mes valoro d’una amistat es el saber estar , el que sempre estigui d’una manera incondicional sense espera res ,aixo es el que demano ja que es el que jo dono

Dolors Gamez quan estàs feliç que riguin amb tu i quan estiguis trist que no es riguin de tu .. això és un amic
Angels Pena: per mi lo que més valoro d´una amistat es el respecte i la lleialtat.

Carla de las Heras: La lleialtat i la sinceritat.

Jaume Mas: Que sempre hi és quan realment la necessito.

Angeles Benaiges : El que mes valoro d’una amistat: Es que cuan estigis passan moments durs de la teva vida, tan en perdues familiar que es el pitjo moment com acsidents, disgusts molt grants o cuan estas sufrin nesecitats apar dels teus familiars, puges contar en els teus amigs, com en les festes o sopas, en regals ,tens un munt de amigis cuan tot ba be, tens cassa i moneder obert, pero…. en contrari , pero cuan ba malament, 1 oh 2? Si es axi te pot donar per satisfet poger conta sempre en ells en tot. Aixo es el que valoro d’un amistat .

Montse Ortega
: El que mes valoro d’una amistat es que estigui al teu costat tant en els bons moments com en els dolents.

Jordi Arbiol:  Un amic és el que tenim al costat sense demanar-nos res. Ens divertim en moments bons i ens recolza en moments dificils. Nosaltres també estarem en els seus moments díficils, No valorem els seu caràcter sino el seu recolzament. Potser l’hem conegut en moments de felicitat però en moments de tristesa ens tenim un a l’altre.

Sílvia Rovira:  el valor de conservar-les

Maria Pons Que t’entengui sense paraules, que et consoli amb només una mirada, que les seves rialles despertin les teves… En definitiva, que et faci sentir la complicitat d’una bona companyia.

Eva Serra:Una forta abraçada preguntant-li com li va tot i, mentres espero la resposta em mostra un somriure de sinseritat acompanyanda d’una mirada fixa intensa i franca al meus ulls.

Glòria Planas:El que més valoro d´una amistat és poder comptar-hi: que quan et cal l´amic, el trobes i quan no et cal, el busques. Això fa que el pas del temps enforteixi el sentiment i que encara que passi temps sense estar amb aquella persona, els lligams són tan o més forts que al principi i les complicitats creixen amb el pas dels anys.

Eugènia Vidal: Que no pregunti quan no cal preguntar; que no parli quan només cal escoltar; que comparteixi el silenci quan la paraula se’n va.

Jordi Bruguera: La complicitat i l’escalf d’una relació on no calgui parlar gaire per entendre’s i es parli molt quan sigui necessari.

Bea Ramos “El silenci que no força paraules quan parla la mirada”

Meritxell Martí.
 El que més valoro d’una amistat és la constància,  ser amic en els temps bons i ens els dolents, per riure i per plorar.

Sofia Muntada:  d’una amistat jo valoro la sinceritat, la confiança i la complicitat, donar a canvi de rès …!!!

Montserrat Millàs:  La fidelitat

Esther Aïs: D’una amistat valoro a la persona que hi ha al darrera, amb les seves imperfeccions i les seves virtuts. Valoro el no haver de donar explicacions, perquè no calen; no haver de quedar bé, perquè tant se val. Valoro el poder gaudir del silenci perquè tot està dit, comprès, acceptat, valorat, compartit

Rosa Dachs : El que valoro més d’una amistat és la seva fidelitat tant en moments bons i com en moments adversos.

Jordi Acien: El mateix que a la parella,la fidelitat.

Mariona Rifà : El que valoro més de l’amistat és la lleialtat, la complicitat, l’intercanvi d’idees, la crítica constructiva i el suport incondicional. Que difícil, oi?

Celia Piqué: no haver d’assumir cap paper que no sigui el d’un mateix…

Verònica González: Per mi lo més important en una amistat és la sinceritat, el poder confiar cegament en aquella persona que sigui per bé o per mal et dirà la veritat i sempre hi podràs confiar que estigui al teu costat quan la necessitis.

Inés Díaz : Que sea de verdad, que perdure con el tiempo, y que se adapte a las circunstancias que van surgiendo en la vida, que vaya “madurando” con los años. Yo me comprometo a corresponder y adaptarme también.

Alicia Alonso :El que més valore d’una amistat és la sinceritat i el que la persona et transmet amb la seua forma de ser, tant si és bò com si no ho és, el que et fa sentir.

Luisa María Lázaro:  Lo que más valoro en una amistad es que pueda contar con esa persona, para lo bueno y para lo malo, que no haya secretos entre nsotros y que sobre todo haya sinceridad, que nos podamos decir las cosas sin que haya malos rollos.

Lluna Fabregat: Les coses que més valoro d’una amistat són la confiança mutua, l’ajuda mutua en els bons i en els mals moments, i que sempre pugui comptar amb
aquella persona que jo considero amiga meva, si compleixen aquestes valoracions, vol dir que són amics de veritat

Loli Perea: Supongo que todos buscamos en un amigo el complemento perfecto, la persona que te entienda, que te comprenda en los momentos difíciles, que sea capaz de alabarte cuando te lo mereces y de aconsejarte o reprocharte cuando no lo haces bien.
Un amigo tiene que ser alguien en quien confíes. Ante todo, valoro mucho el respeto y la confianza que un amigo te da y la que tú mismo le das.

Rosa Arroyo:  La confianza, da igual el que como o cuanto tiempo haga que no veas a tu amiga, pero que cuando la veas o lo veas la confianza siga tal cual, no haya problemas de comunicación, se pueda hablar de lo que sea por mucho que haya pasado

Paquita Gabarró:  Jo el que més valoro d’una amistat és la lleialtat, de totes totes.

José Hervás: Lo que más valoro en una amistad es que el amigo esté en las malas. En las buenas hay muchos que se arriman…

Anna Alier: El què valoro més d’una amistat és el suport incondicional quan el necessites , sense preguntes ni condicions , poder comptar amb aquella persona sempre .
Saber que sempre hi és , i d’aquestes amistat n’hi ha molt poques , es poden omptar amb els 5 dits de la mà.

4 COMENTARIS

  1. Los amigos de verdad están ahí cuando los necesitas y son incondicionales, no hace falta llamarlos vienen a tu rescate…

  2. La valoració que tinc personalment d´una bona amistat és tenir-la el meu costat en els bons moments ( Sortides , sopars , partits de bàsket, veure el Barça plegats, anar a correr o quedar per un cap de setmana a la platja amb dones + fills o anar a caçar bolets , fins i tot ) També en els mals moments ( Anades a l´hospital , morts de familiars i per exemple , una trucada quan un dels dos s´ha quedat sense feina ) Es aquí quan l´amistat perdura i es fa forta molt de temps .

  3. Ús parlaré de la meva amiga Gore.Som amigues desde els 6 anys,hem passat l´infantesa jugant juntes,l´adolescència sortint juntes i ara que estem casades i amb fills apunt de fer 40 anys seguim juntes!!!!.Anel al cine,sortim a fer sopars, a pendre cafès i comparatim la lectura de tot el que llegim.Comencem els llibres a la vegada i ens anem esperant durant la lectura per acabar el llibre juntes i poguer anar-lo comentan entre les dues.Amb ella he compartit penes i alegries durant 32 anys.Gràcies per haver-me escoltat,gràcies per haver-me comprès,gràcies per riure amb mi en tots els moments bons.Gràcies Gore!!!

  4. El que mes valoro d’una amistat: Es que cuan estigis passan moments durs de la teva vida, tan en perdues familiar que es el pitjo moment com acsidents, disgusts molt grants o cuan estas sufrin nesecitats apar dels teus familiars, puges contar en els teus amigs, com en les festes o sopas, en regals ,tens un munt de amigis cuan tot ba be, tens cassa i moneder obert, pero…. en contrari , pero cuan ba malament, 1 oh 2? Si es axi te pot donar per satisfet poger conta sempre en ell en tot. Aixo es el que valoro d’un amistat

Comments are closed.