La reina descalça de Falcones

Advocat de professió i escriptor per vocació ha venut més de 7 milions d’exemplars de les dues  primeres novel·les.

Després de l’èxit amb la recreació de la Barcelona medieval  a L’església del Mar l’any 2006   i recrear  l’Andalusia  morisca  al segle XVI a La mà de Fàtima, ara Falcones es disposa a narrar la persecució que va viure el poble gitano   a mitjans del segle XVIII.

Ara, Falcones, vol continuar amb aquest èxit amb una nova novel·la història ambientada entre Madrid i Sevilla.
La reina descalça (Rosa dels vents/Grijalbo)  reviu  des del tumultuós enrenou de la gitaneria de Triana fins als teatres senyorials de la capital; del contraban de tabac a la persecució del poble gitano; de la fusió de cultures al naixement del preflamenc.

La reina descalça  de Falcones narra una història d’amistat, passió i venjança que uneix dones dones;  La Caridad, una negra cubana  que arriba a Sevilla després  de la seva etapa com esclava  i   la Milagros Carmona una gitana que ha de conviure en una època marcada pels prejudicis i la intolerància.

Una amistat que es veu enterbolida arran del decret del Ferran VI  que decideix convertir el poble gitano en proscrit. Però els ànims de llibertat i lluita faran que totes dues tornin a trobar-se al Madrid de l’època compartint escenari amb contrabandistes i còmics.
Una novel·la amb personatges que lluiten  contra l’ordre establert i per la seva llibertat.