El nou segell, editarà les revistes El Món d’Ahir, Sàpiens i Petit Sàpiens i impulsarà altres projectes per donar a conèixer de forma divulgativa i innovadora la història


Aquesta nova editorial estarà dirigida per Jordi Creus, historiador que ha estat l’artífex de l’èxit de Sàpiens. Creus vol encarar la nova empresa a desenvolupar nous projectes editorials al voltant de la història, a partir de les marques El Món d’Ahir i Sàpiens, i aprofitant totes les sinergies que ofereixen Minoria Absoluta i Som.

Per a Toni Soler, director d’El Món d’Ahir assenyala “Havíem de fer un pas endavant, d’aquí la unió amb Som. Són productes complementaris El Món d’AhirSàpiens Petit Sàpiens, amb aquesta col·laboració ens podem ajudar mútuament i abordar nous projectes de manera conjunta, perquè a tots ens interessa la història.”

El director del nou segell, Jordi Creus, ha assegurat que”És un orgull i un privilegi poder treballar amb Minoria Absoluta en un projecte tan extraordinari com aquest. Entra dins d’aquesta dinàmica en que estem tan obsedits d’apostar per la qualitat i per crear continguts perdurables.”

A més, l’acord permetrà que la revista El Món d’Ahir pugui ser present a totes les llibreries del país.

El Món d’Ahir és la revista trimestral d’història d’autor dirigida per Toni Soler. Nascuda el desembre del 2016, la publicació es mou en un espai entre la literatura, el periodisme i l’assaig i pretén reivindicar el plaer de llegir la història com el que és: una aventura i un retrat de la condició humana al llarg del temps.

Sàpiens, dirigida per la periodista Clàudia Pujol, és també la publicació més llegida en llengua catalana. Nascuda l’any 2002 i de periodicitat mensual, ha acostat el món de la història a tots els públics.

Petit Sàpiens va néixer l’any 2016 dirigida a nens d’entre 8 i 12 anys.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here