Fanbooks publicarà en català el cinquè lliurament de la sèrie escrita per Stephanie Meyer

Haurem d’esperar al 9 de setembre per llegir en català el nou lliurament de ‘Crepuscle’. Quinze anys després de la publicació de Lluna nova, el primer títol i dotze anys després de la publicació d‘A trenc d’alba’ el darrer lliurament, Stephanie Meyer aposta a ara per la preqüela de ‘Crepuscle’ per narrar la història des del punt de vista del vampir Edward Cullen. La novel·la havia de ser publicada l’any 2008 però el manuscrit de l’obra es va filtrar a les xarxes.

Patrizia Campana, directora editorial de l’àrea infantil i juvenil de Grup 62, afirma: «Crepuscle és un dels més grans fenòmens editorials de tots els temps, el que més ha contribuït a la difusió del terme crossover per identificar els llibres juvenils capaços d’atraure també el lector adult. Des de Fanbooks estem orgullosos de poder oferir aquesta nova entrega de la saga al públic català».

De la sèrie de novel·les s’han venut més de 160 milions d’exemplars a tot el món, i gairebé 60.000 en català. Robert Pattison i Kristen Stewart van ser la parella protagonista de les adaptacions cinematogràfiques que van continuar amb l’èxit de les novel·les.

‘Sol de mitjanit’ segons avança el segell Fanbooks narra la història, a través dels ulls de l’Edward, agafa un nou i fosc gir. Conèixer la bonica i misteriosa Bella és el més intrigant i desconcertant que ha experimentat en la seva llarga vida com a vampir. A mesura que sabem detalls més fascinants sobre el passat de l’Edward i la complexitat dels seus pensaments interns, entenem per què aquesta és la seva lluita definitiva. Com és possible que s’enamori de la Bella tot sabent que està posant la seva vida en perill?

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here