La novel·la està protagonitzada per tres germans hereten la casa d’Alella on van créixer i decideixen anar-hi a viure.

La família torna a ser l’exit principal de la nova novel·la de l’escriptora Sílvia  Soler. El 13 de febrer l’editorial Columna publicarà ‘El fibló’. Tres germans hereten la casa d’Alella on van créixer i decideixen anar-hi a viure. Serà el temps de la reconstrucció.   

‘’Era possible que aquella casa, a la qual havíem anat a parar els meus germans i jo arrossegant l’ànima i que havíem trobat tan deteriorada, com un espectre del que un dia havia estat… era possible que guardés l’ànima de les coses bones del passat que s’esborrava, l’essència dels anys lluminosos, que ens connectés amb un batec latent que encara érem a temps de recuperar?’’

Sílvia Soler assenyala que  d’estimar -encara que sigui la teva pròpia família ‘’també te n’han d’ensenyar. Els tres germans ferits per una pèrdua, han crescut a la intempèrie sentimental, han de mirar enrere per poder reconstruir-se i tirar endavant’’

Hi havia dies que desitjava que una rierada s’ho endugués tot, les recances, els llibres del pare amb les dedicatòries, les cadires del jardí que la mare s’estimava, la noguera malalta, les abelles”.

Sílvia Soler és autor de les novel·les ‘L’estiu que comença’, Premi Ramon Llull amb, ‘Petons de diumenge’ (Premi Prudenci Bertrana 2008), ‘Un any i mig’ (2015) i ‘Els vells amics’ (2017) a més de la sèrie  ’39+1. L’edat en què una dona sap que l’home de la seva vida és ella mateixa’ (2005).

L’editorial Destino s’encarregarà de la publicació en castellà de l’obra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here