El festival Tiana Negra arribarà a la seva setena edició els dies 18 i 19 de gener de 2019.

Amb l’objectiu de promocionar i donar visibilitat al gènere negre en català el Festival Tiana Negra arribarà a la setena edició a mitjans de gener del 2019.

Al voltant d’una vintena d’activitats i més de 20 autors participaran en el festival on de moment hi ha confirmda la presència de Margarida Aritzeta, Francesc Puigpelat, Montse San Juan, Raquel Gámez, Núria Queraltó, Jordi Dausà, Irene Solanich, Juli Alandes, Francesc Bayarri, Vicent Borràs, Joan Carles Ventura, Miquel Fañanàs, Fàtima Llambrich, Oriol Canals, Àlex Martín, Albert Villaró, Oriol Comas, Ferran Grau, Francesc Planes, Emili Bayo i Jordi de Manuel.

Aquesta edició serà especial perquè el fins ara comissari, Sebastià Bennasar deixarà el seu càrrec un cop finilitzi la nova edició. Bennasar ha destacat que ‘Marxo perquè crec que és un bon moment. S’acaba el mandat electoral de les persones que em feren l’encàrrec i no és gens bo que un director d’un festival s’eternitzi en un càrrec, ha de donar pas a noves idees. A més a més, espero seguir-hi vinculat d’alguna manera, que em convidin com a autor o simplement venir com a públic a gaudir-lo.”

Sobre el festival assenyala que ”El Tiana Negra és quelcom que duré sempre al cor, però també tinc nous reptes professionals com a escriptor i un nou projecte vital que
demanen que canviï. I a més a més dirigeixo una col·lecció de novel·la negra i no vull
que hi hagi la més mínima ombra de possible nepotisme a l’hora de convidar o deixar
de convidar autors. A Tiana Negra sempre hi han vingut els que considero els millors i
vull que continuï essent així.

Sobre qui el podria substituir es desconeix el nom i dona poques pistes ‘A més, us deixo en mans d’una nova directora excel·lent. La persona que em substituirà és una dona excepcional però haureu de venir al Tiana Negra a descobrir-la”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here